De ontmoeting Venlo tegen Heerenveen wordt in de Eredivisie Nederland op 17.01.2021 om 14:30 gespeeld. De nummer 15 in de stand ontmoet de nummer 8. Op dit moment tippen de online wedkantoren een uitzege van SC Heerenveen.

Huidige statistieken van Venlo

VVV Venlo heeft de laatste wedstrijd tegen Willem II met 2:1 gewonnen. In de afgelopen 6 maanden heeft de ontvangende ploeg 3 van de 15 ontmoetingen gewonnen. De balans thuis is twee zeges, 2 gelijke spelen en vier nederlagen. In dit seizoen won Venlo slechts 25% (2 van 8) van de wedstrijden voor de eigen fans. 2 keer kon er tenminste een punt worden behaald, terwijl de gasten 4 keer met drie punten naar huis gingen. Van de 15 matchen in het lopende seizoen heeft Venlo er 3 gewonnen. 3 ontmoetingen werden gelijk gespeeld, 9 ontmoetingen werden verloren.

De elf spelers van trainer Hans De Koning scoort de meeste de doelpunten in de tweede helft van de wedstrijd. Volgens de actuele statistieken worden er elke thuiswedstrijd van Venlo gemiddeld 4,50 doelpunten gemaakt. Daarvan zijn er 1,25 voor de gastheer en 3,25 voor de uitspelende poeg. In het vorige seizoen maakte Venlo thuis gemiddeld 1,08 doelpunten en moest 1,62 tegendoelpunten incasseren. Voor eigen publiek was de uitslag in het afgelopen seizoen het vaakst 1:1, 2:1 en 0:3. De meest veelvoorkomende resultaten tijdens het lopende seizoen zijn 1:2, 2:1 en 0:3.

Huidige statistieken van Heerenveen

Heerenveen heeft de laatste wedstrijd met 1:3 van Sittard verloren. Van de 8 matchen op het veld van de tegenstander won het team er 2. Dit komt overeen met een percentage van 25%. In de wedstrijd die de afgelopen 6 maanden werden gespeeld wonnen de gasten 5 keer en speelden 5 keer gelijk. 5 keer werd de wedstrijd verloren. Uit werden er 2 wedstrijden gewonnen. In de afgelopen wedstrijden in een ander stadion heeft Heerenveen 2 keer verloren en 4 ontmoetingen eindigden in gelijkspel. Tot nu toe speelde Heerenveen uit 2 keer tegen een club die boven hen stond. Daarbij won het team 0 keer en verloor 1 keer. Bij 1 ontmoeting werd de punten gedeeld. In het vorige seizoen speelde Heerenveen 6 keer uit tegen ploegen die hoger in de stand stonden. 2 van deze wedstrijden werden gewonnen, 4 keer werden er gelijk gespeeld. Bij 0 matchen keerde het team met lege handen terug.

Het team van coach Johnny Jansen maakte het huidige seizoen 1,50 uitdoelpunten per wedstrijd, hoofdzakelijk in de eerste helft van de wedstrijd. Als alle doelpunten bij elkaar op worden geteld, worden er bij ontmoetingen voor fans van de tegenstander van Heerenveen gemiddeld 3,25 goals per ontmoeting gemaakt. In het voorgaande seizoen maakte Heerenveen uit gemiddeld 2,00 doelpunten en incasseerde 1,92 tegengoals. 3 uitslagen kwamen bij ontmoetingen op het veld van de tegenstander van Heerenveen in het laatste seizoen het vaakst voor: 1:2, 3:2 en 2:4. De uitslag van wedstrijden voor fans van de tegenstander van Heerenveen in het lopende seizoen was het vaakst 1:1, 0:3 of 4:1.

Wedtips