De match Venlo tegen Willem II wordt in de Eredivisie Nederland op 10.01.2021 om 14:30 gespeeld. De huidige nummer 15 krijgt te maken met de nummer 16. De wedkantoren zien Willem II Tilburg als favoriet.

In de eerdere 1 wedstrijden kon Venlo 2 keer winnen, terwijl Willem II drie wedstrijden won. 1 duel eindigde in gelijkspel.

Huidige statistieken van Venlo

VVV Venlo heeft de laatste wedstrijd tegen Eindhoven met 4:1 verloren. De thuisclub heeft in de laatste zes maanden 2 van de 14 wedstrijden gewonnen. De balans op het thuisveld is een zege, 2 gelijke spelen en vier nederlagen. In dit seizoen 20/21 heeft Venlo tot nu toe 1 van de 7 wedstrijden voor eigen publiek gewonnen (14,29%). 2 ontmoetingen eindigden in gelijkspel, 4 werden thuis verloren. Na 14 matchen in dit seizoen heeft Venlo 2 keer gewonnen en 3 keer gelijk gespeeld. 9 wedstrijden werden verloren.

Het team van trainer Hans De Koning maakt de meeste de goals in de 2e speelhelft. Volgens de actuele cijfers worden er elke thuiswedstrijd van Venlo gemiddeld 1,14 doelpunten voor en.3,57 doelpunten tegen het team, derhalve 4,71 doelpunten in totaal per ontmoeting. In het afgelopen seizoen maakte Venlo thuis gemiddeld 1,08 doelpunten en moest 1,62 tegendoelpunten incasseren. Thuiswedstrijden in het vorige seizoen eindigden het vaakst in 1:1, 2:1 en 0:3. In dit seizoen eindigden thuiswedstrijden het meest in 1:2, 0:3 en 2:2.

Huidige statistieken van Willem II

De uitslag van de laatste wedstrijd van Willem II was 1:1 tegen Ajax. In dit seizoen won het team tot nu toe 0 van de 7 wedstrijden op het veld van de tegenstander (0%). De statistieken van de afgelopen 6 maanden laten 2 zeges, 3 gelijke spelen en 9 nederlagen zien. Uit werden er 0 ontmoetingen gewonnen. In de afgelopen wedstrijden in een ander stadion heeft Willem II 5 keer verloren en 2 matchen eindigden in gelijkspel. Tot nu toe speelde Willem II uit 4 keer tegen een club die boven hen stond. Daarbij won het team 0 keer en verloor 3 keer. Bij 1 match werd de punten gedeeld. In het afgelopen seizoen werden er van de 3 uitmatchen tegen ploegen die boven Willem II in de stand stonden 2 gewonnen (67%). 1 ontmoeting werd verloren (33%), 0 matchen eindigden in gelijkspel (0%).

De ploeg van Adrie Koster scoorde het lopende seizoen gemiddeld 0,86 uitdoelpunten per wedstrijd en was voornamelijk in het eerste deel. Bij matchen in het stadion van de tegenstander van Willem II krijgen de toeschouwers gemiddeld 3,00 doelpunten te zien. De meegereisde fans van Willem II konden in het voorgaande seizoen in ontmoetingen in het stadion van de tegenstander juichen bij gemiddeld 1,54 goals. Per wedstrijd kregen ze 1,92 keer een tegengoal verwerken. In het laatste seizoen was de uitslag in de stadion van de tegenstander het vaakst 0:2, 3:1 of 2:4. De uitduels van Willem II in het lopende seizoen eindigden voornamelijk in 3:5, 2:3 of 0:1.

Wedtips

Het over/under gemiddelde van beide teams is 3,5. De daarbij passende tip zou een Under 4.5 zijn. De prognoses van de wedkantoren laten zien, dat men denkt dat beide clubs scoren.