De Superettan Zweden-match tussen Brage en Ljungskile wordt op 22.10.2020 om 19:00 uur gespeeld. De momentele nummer 7 in de Superettan Zweden speelt tegen de nummer 16. Volgens de momentele quoteringen wordt IK Brage door de bookmakers als favoriet gezien.

In de afgelopen matchen kwam Brage 1 keer de winst pakken, 0 wedstrijden eindigde in een gelijkspel en Ljungskile kwam 0 keer als winnaar uit de bus.

Huidige statistieken van Brage

IK Brage heeft de laatste wedstrijd tegen Halmstads met 2:0 verloren. In de afgelopen 6 maanden won de thuisspelende ploeg 9 van de 23 matchen. In eigen stadion won IK Brage 4 keer, speelde 4 keer gelijk en verloor 3 keer. In het huidige seizoen 2020 heeft Brage tot nu toe 4 van de 11 wedstrijden voor eigen publiek gewonnen (36,36%). 4 duels eindigden in gelijkspel, 3 werden thuis verloren. Van de 23 matchen in het lopende seizoen heeft Brage er 9 gewonnen. 6 wedstrijden werden gelijk gespeeld, 8 matchen werden verloren.

De elf spelers van trainer Kleber Saarenpaa scoort daarbij vaak na wisselen van kant. Volgens de actuele gegevens worden er elke thuiswedstrijd van Brage gemiddeld 1,27 doelpunten voor en.1,00 doelpunten tegen het team, derhalve 2,27 doelpunten in totaal per ontmoeting. In het laatste seizoen maakte Brage thuis gemiddeld 1,80 doelpunten en moest 0,87 tegendoelpunten incasseren. De meest veelvoorkomende resultaten in het afgelopen seizoen thuis waren 3:1, 1:2 en 2:0. In het huidige seizoen was de meest veelvoorkomende uitslag bij wedstrijden in het eigen stadion 0:0, 1:2 en 2:1.

Huidige statistieken van Ljungskile

De uitslag van de laatste duel van Ljungskile was 0:2 tegen Vasteras4. 0% van de uitmatchen heeft het team een zege kunnen noteren. In de afgelopen 6 maanden won de bezoekende 11 spelers 3 keer. 6 keer was er een gelijk spel, 14 werd er verloren. Ljungskile kon daarbij 0 uitzeges boeken. Het team verloor 9 matchen in een ander stadion en 3 ontmoetingen eindigden in gelijkspel. Tot nu toe speelde Ljungskile uit 11 keer tegen een club die boven hen stond. Daarbij won het team 0 keer en verloor 8 keer. Bij 3 wedstrijden werden de punten gedeeld.

De ploeg van Jorgen Walemark scoorde het lopende seizoen gemiddeld 0,75 uitdoelpunten per wedstrijd en was met name in de 2e speelhelft. Als alle doelpunten bij elkaar op worden geteld, worden er bij uit gespeelde duels van Ljungskile gemiddeld 3,08 doelpunten per duel gemaakt. De statistieken laten bij ontmoetingen voor fans van de tegenstander Ljungskile 0 goals voor en 0 goals tegen zien. De duels op het veld van de tegenstander van Ljungskile in het huidige seizoen eindigden voornamelijk in 1:2, 0:2 of 0:0.

Wedtips

Bij een over/under gemiddelde van beide clubs van 2,0 ligt de tip het meest in de buurt van Under 2.5. Het doelsaldo van beide teams geeft aan dat een weddenschap op Beide teams scoren logisch is.