De ontmoeting Vasteras tegen Örgryte wordt in de Superettan Zweden op 22.11.2020 om 14:30 gespeeld. De tegenwoordige nummer 8 in de Superettan Zweden speelt tegen de nummer 12. De online wedkantoren voorspellen een thuiszege van Vasteras SK Fotboll.

In de eerdere 1 matchen kon Vasteras 2 keer winnen, terwijl Örgryte een duel won. 0 matchen eindigde in gelijkspel.

Huidige statistieken van Vasteras

Vasteras SK Fotboll heeft de laatste wedstrijd tegen Brage met 0:3 gewonnen. De gastheer heeft 10 van de 27 matchen in de laatste zes maanden gewonnen. De balans in het eigen stadion is zeven zeges, 3 gelijke spelen en drie nederlagen. 7 van de 13 wedstrijden voor de eigen fans werden dit seizoen door Vasteras gewonnen, zodat hier een winquotering van 53,85% vastgesteld kan worden. Terwijl er 3 keer tenminste een punt behaald kon worden, moest de gastheer 3 keer een nederlaag incasseren. Na alle 27 ontmoetingen in het huidige seizoen heeft Vasteras 10 zeges, 5 gelijke spellen en 12 nederlagen genoteerd.

In helft een heeft de ploeg van trainer Thomas Askebrand het vizier op scherp staan. Per thuiswedstrijd maakt Vasteras volgens de huidige statistieken gemiddeld 1,85 doelpunten en incasseert 1,38 doelpunten. Dat zijn opgeteld 3,23 doelpunten per duel. Het saldo van het laatste seizoen is dat Vasteras per wedstrijd voor de eigen fans gemiddeld 1,40 keer scoort en 1,27 doelpunten incasseert. In het afgelopen seizoen eindigden thuiswedstrijden Vasteras het vaakst in de volgende drie uitslagen: 1:2, 2:2 en 2:0. In het lopende seizoen was de meest veelvoorkomende uitslag bij wedstrijden in het eigen stadion 2:1, 2:2 en 3:1.

Huidige statistieken van Örgryte

In de laatste Superettan Zweden-ontmoeting verloor Örgryte met 0:1 van Akropolis. In het lopende seizoen heeft het team tot nu toe 1 van de 13 wedstrijden op het veld van de tegenstander een zege kunnen noteren 7,69%. Een blik op de afgelopen 6 maanden laat zien de bezoekende club 8 keer heeft gewonnen, 5 keer gelijk heeft gespeeld en 14 keer heeft verloren. Bij de wedstrijden in een ander stadion won Örgryte 1 keer. De gasten verloren 8 keer en speelden tot nu toe 4 keer gelijk. Van 6 uitontmoetingen tegen clubs die boven Örgryte in de stand stonden werden er het huidige seizoen 0 gewonnen (0%). 5 wedstrijden werden verloren (83%), 1 duel eindigde in gelijkspel (17%). In het voorgaande seizoen werden er van de 5 uitontmoetingen tegen ploegen die boven Örgryte in de stand stonden 4 gewonnen (80%). 1 wedstrijd werd verloren (20%), 0 wedstrijden eindigden in gelijkspel (0%).

Per uitwedstrijd scoort het team van trainer Soren Borjesson gemiddeld 0,69 doelpunten, vooral ina de rust. Als alle doelpunten bij elkaar op worden geteld, worden er bij wedstrijden op het veld van de tegenstander van Örgryte gemiddeld 2,46 doelpunten per wedstrijd gescoort. De meegereisde fans van Örgryte konden in het vorige seizoen in matchen voor fans van de tegenstander juichen bij gemiddeld 1,47 goals. Per wedstrijd kregen ze 1,60 keer een tegendoelpunt verwerken. Op het veld van de tegenstander was de uitslag voor het team in het laatste seizoen het vaakst 0:0, 3:1 of 2:1. In het lopende seizoen was de uitslag van het merendeel van de duels in het stadion van de tegenstander van Örgryte 0:2, 0:0 of 1:4.

Wedtips

Het over/under gemiddelde van beide teams is 2,0. Wij adviseren daarom een weddenschap op Under 2.5. De prognoses van de wedkantoren laten zien, dat men denkt dat beide teams scoren.